ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Σάμιος: “Κοιτάμε την επόμενη μέρα”

Η δουλειά που γίνεται στις «πράσινες» ακαδημίες, φέρνει αποτελέσματα και ήδη το τεχνικό επιτελείο, καταστρώνει τα πλάνα της, για τις επόμενες γενιές που θα στελεχώνουν τις ομάδες.

Σάμιος:

Ο Βαγγέλης Σάμιος, αφού είδε την ομάδα των νέων να επιστρέφει στις νίκες κόντρα στο Λεβαδειακό, με δηλώσεις του ήταν φανερά ικανοποιημένος, από τη νίκη και το αποτέλεσμα, αναλύοντας παράλληλα και το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για το ματς:

«Το σημερινό παιχνίδι παρουσίασε δύο όψεις. Είχαμε ένα καλό χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος, ήμασταν καλοί, κάναμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά πάνω στα οποία εκπαιδευόμαστε, δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις, αλλά ήμασταν πιο καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, τα χαλάγαμε λίγο στο τελείωμα, βάλαμε ένα πανέμορφο γκολ από στημένη φάση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο για 20-25 λεπτά χάσαμε τις θέσεις μας μέσα στο γήπεδο, ειδικά στο χώρο του κέντρου και πήγαμε να ανεβάσουμε πάρα πολύ ψηλά τον ρυθμό, ενώ θα έπρεπε να πάμε σε περισσότερο passing game και να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί τα παιδιά δεν έχουν τις εμπειρίες, με συνέπεια να έχει δύο φάσεις ο Λεβαδειακός που δεν τις τελείωσε, μετά όμως ήρθε η κούραση και ήρθε το 2-0 από τον Νιούμαν και τελείωσε το παιχνίδι».

Για την απουσία πολλών ποδοσφαιριστών:

«Η ομάδα αυτή έχει μπει σε ένα μεταβατικό στάδιο πλέον. Δεν είναι απουσίες, είναι αποφάσεις, τα παιδιά που έχει απορροφήσει η πρώτη ομάδα δεν υπάρχει λόγος να έρχονται και να παίζουν με την Κ20 έχουν βρει τον δρόμο τους και στόχος είναι να πετύχουν. Τα παιδιά που έχουν μείνει από τους 94άριδες, κάποια στιγμή θα αποφασίσει η πρώτη ομάδα τι θα κάνει, εμείς πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα της Κ20 και τα παιδιά που έρχονται και γι’ αυτό βλέπουμε μέσα στα παιχνίδια που κάνει ο Παναθηναϊκός αρκετές φορές παρουσιάζει κάποιο καλό ποδόσφαιρο και κάποιες άλλες ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που θέλουμε. Αυτό είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί, εμείς ξέρουμε το πλάνο που δουλεύουμε και βαδίζουμε, είμαστε μία ομάδα που δεν βάζουμε σε πρώτη μοίρα τα αποτελέσματα, θέλουμε τις νίκες, αλλά τις θέλουμε μέσα από τον σωστό τρόπο και το σωστό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε την επόμενη μέρα και ο στόχος είναι να συνεχιστεί η παραγωγή των παικτών για την πρώτη ομάδα, αλλά να είναι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένοι παίκτες και η πρώτη ομάδα να βάλει το λιθαράκι της και να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Για τα εναπομείναντα ματς:

«Έχουμε πολλά παιχνίδια εμείς ακόμα, το κίνητρο είναι το ίδιο, να νικάμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε ωραίες φάσεις για γκολ».

Για το φετινό ρόστερ:

«Υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα, ξέρουμε ακριβώς την επόμενη μέρα και τι μπορεί να κάνει ο καθένας, οι αποφάσεις θα παρθούν όταν πρέπει μέσα από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, τις προπονήσεις και την εκπαίδευση που έχει γίνει σε αυτά τα παιδιά, ξέρουμε τι μπορεί ο καθένας και τι δεν μπορεί, οπότε για εμάς είναι πολύ εύκολο να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ