ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουτρουμπής: «Το μυαλό στην Ξάνθη, όχι στον ΟΦΗ…»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του «τριφυλλιού» απέναντι στον Λεβαδειακό, Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στην κάμερα της NOVA για τη νίκη της ομάδας του αλλά και τη δύσκολη συνέχεια.

Κουτρουμπής: «Το μυαλό στην Ξάνθη, όχι στον ΟΦΗ…»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην δική του απόδοση αλλά και την αυτοπεποίθηση που βγάζουν οι «πράσινοι» στο χορτάρι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Κουτρουμπής:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν ήρθαν τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πιο σοβαρό παιχνίδι και καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και κλείσαμε με νίκη τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας. Πιστεύω στον δεύτερο γύρο είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο. Εμείς δουλεύαμε από την αρχή σκληρά και τώρα φαίνεται αυτή η δουλειά».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αυτοπεποίθηση που βγάζει η ομάδα:

«Ναι πιστεύω πως βγαίνει. Όπως δείξαμε και στα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ αλλά και στα άλλα παιχνίδια του δευτέρου γύρου που επίσης είναι δύσκολα».

Για τις συνεχής προωθήσεις του:

«Έτσι είναι το στυλ του παιχνιδιού μας από την πρώτη στιγμή μας έχει ζητήσει όποτε βρίσκουμε χώρο να ανεβαίνουμε και αυτό κάνω».

Για τα ματς που έρχονται:

«Ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη αυτοί θέλουν μόνο τη νίκη αλλά και εμεί θέλουμε τη νίκη για να μπούμε στα πλέι οφ με τους ίδιους βαθμούς με τον ΠΑΟΚ, έχουμε και απουσίες θα δούμε τι θα γίνει αλλά πάμε για την νίκη. Δεν θα έχουμε το μυαλό μας στον ΟΦΗ θα κοιτάξουμε την Ξάνθη και μετά έχουμε λίγες μέρες να κοιτάξουμε τον ημιτελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.