ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα για τους μικρούς

Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη του Εργοτέλη με 4-3 στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Α΄ ομίλου , παρότι το «τριφύλλι» προηγήθηκε με 0-2.

Ήττα για τους μικρούς

Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα, με τους «πράσινους» να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, σκοράροντας 2 τέρματα, κλείνοντας το 45λεπτο με σημαντικό προβάδισμα (1-2).

Ο Εργοτέλης παρότι είχε μειώσει το σκορ δεν φαινόταν ικανός να απειλήσει τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο στην επανάληψη, οι «πράσινοι» εφησυχασμένοι από την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους, έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την μεγάλη ανατροπή, γύρισε το ματς σε 4-2 στο 75, με τον Παναθηναϊκό να έχει χάσει τον έλεγχο του αγώνα. Το μόνο που κατάφερε το «τριφύλλι» ήταν να μειώσει στο 85ο λεπτό με τον Σιλβεστρίδη σε 4-3, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» παρά την ήττα παρέμειναν στην 2η θέση του πρωταθλήματος Κ17 και πλέον περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στα νοκ άουτ παιχνίδια (αντίπαλος ο 4ος της βαθμολογίας).

Εργοτέλης: Παναγιώτου, Παπουτσιδάκης, Βασιλάκης, Χαρκουτσάκης, Δουλγεράκης, Βλασάι, Τσακάνι, Λυδάκης, Μανουσάκης, Επιτροπάκης, Κοσμά. Έπαιξαν και οι: Μέμος, Δερμιτζάκης, Κουτεντάκης, Βασακάκης, Κουτεντάκης.

Παναθηναϊκός: Βασίλας, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Χρυσικός, Θεοχάρης, Μίγγος, Μεράι, Κουντουριώτης, Λάμπρου, Τουρούκης, Χατζηγιοβάννης. Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Πίσπας, Παπανικολάου, Σιλβεστρίδης, Σάμιος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ