ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Βλέπει Μόζντζεν ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Νίκος Νταμπίζας παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου δεξιού μπακ της Λεχ Πόζναν, Ματέους Μόζτζεν.

Βλέπει Μόζντζεν ο Παναθηναϊκός!

Τον σχεδιασμό του για την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού έχει αρχίσει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα τρία ταξίδια του Νίκου Νταμπίζα ήταν στην Πολωνία. Ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” παρακολούθησε προ δεκαημέρου την αναμέτρηση του πολωνικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Λεχ Πόζναν και τη Λέγκια και τσέκαρε την περίπτωση του 23χρονου Πολωνού δεξιού μπακ της Λεχ, Ματέους Μόζντζεν, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στους “πράσινους” και βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα για το καλοκαίρι. Ο Μόζντζεν δέχθηκε πρόσφατα πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του από τη διοίκηση της ομάδας του, αλλά δεν απάντησε, καθώς ο μάνατζέρ του τον ενημέρωσε για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. “Ακόμα δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου”, δήλωσε ο ίδιος, αφήνοντας ανοικτά τα πάντα και δείχνοντας ότι θέλει να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Η ταυτότητα του Ματέους Μόζντζεν

Ο Ματέους Μόζντζεν γεννήθηκε το 1991 (14/3) στη Βαρσοβία και αγωνίζεται με τη Λεχ Πόζναν από το 2009, έχοντας μαζί της 76 συμμετοχές και 6 γκολ. Ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές της Πολωνίας, Κ19 και Κ21.

O Mόζντζεν με τη Λέχ Πόζναν έχει αγωνιστεί και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Europa League, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στη νίκη της Λεχ με 3-1, το Νοέμβρη του 2010.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ