ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Δεν θα υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του Άρη, Σπύρος Φίνος σε δηλώσεις του παρουσιάστηκε σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην κατηγορία.

«Δεν θα υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός»

Παναθηναϊκός και Άρης συναντιούνται το Σάββατο (12/4, 19:00) στο κλειστό της Κυψέλης για την 2η αγωνιστική των play out, με τον προπονητή των «κίτρινων» να δηλώνει πως το «τριφύλλι» και ο Άρης θα παραμείνουν στην volleyleague, γιατί έχουν καλύτερες ομάδες από την Νίκη Αιγινίου και την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ούτε ο Άρης, ούτε ο Παναθηναϊκός αξίζουν να βρίσκονται στα πλέι άουτ. Είναι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού βόλεϊ. Ο Καλμαζίδης έχει κάνει καλή δουλειά και έχει καταφέρει να βγάλει το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού. Έκρυψε τα προβλήματα στην υποδοχή και έβγαλε τη δυναμική των κεντρικών του Παναθηναϊκού. Στον Β΄ γύρο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πορεία πρωταθλητισμού και αυτό δεν είναι τυχαίο. Εμείς και ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα είμαστε οι κερδισμένοι στα πλέι άουτ διότι έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες».

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 1.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.