Ερασιτέχνης

Το πάλεψε, αλλά ηττήθηκε…

Την ήττα με 13-7 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τη Βουλιαγμένη, για τα ημιτελικά της Α1 πόλο των ανδρών.. Πλέον οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ για τις θέσεις 3-4.

Το ματς

Στο πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπήκαν δυνατά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Βουλιαγμένη να προηγηθεί με 0-3. Στη συνέχεια της αναμέτρησης πέτυχαν 2 γκολ, που ειδικά το δεύτερο του Αφρουδάκη ήταν εντυπωσιακό.

Με την έναρξη του δευτέρου οκταλέπτου η Βουλιαγμένη με γκολ του Χατζηγούλα πήρε διαφορά δύο τερμάτων. Οι πράσινοι μείωσαν και πάλι το σκορ σε 3-4 με γκολ του Παπαδόγκωνα από την περιφέρεια. Στη συνέχεια η Βουλιαγμένη δεν έμεινε εκεί και στο τέλος του δευτέρου οκταλέπτου το σκορ ήταν 3-6.

Στην αρχή της τρίτης περιόδου η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στην μεγαλύτερη, μέχρι εκείνο το σημείο, τιμή της (3-7). Στο σημείο αυτό οι πράσινοι επέστρεψαν και πάλι στο παιχνίδι και με 2 γρήγορα γκολ έστειλαν την διαφορά στο -2 (5-7). Ταυτόχρονα Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός συνέχισαν να σκοράρουν με τους παίκτες της Βουλιαγμένης να έχουν χτίσει μία διαφορά 3 γκολ υπέρ τους (6-9) στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα οι πράσινοι δεν κατάφεραν να ξαναμπουν στο παιχνίδι. Με συνεχόμενα γκολ η Βουλιαγμένη έστειλε την διαφορά στα ύψη με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει με 7-13.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-6, 6-9, 7-13.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης 1, Δερμιτζάκης 1, Κόχειλας 1.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Τ.Λοράντος): Χρυσοσπάθης 4, Μυλωνάκης 2,  Μιράλης 2, Τίγκας 1, Αφρουδάκης 1, Κουλιεράκης 1, Γούβης 1, Ελμισιάν 1.

Θάνος Νικολογιάννης

 

 

Exit mobile version