ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα για τους έφηβους

Βαριά ήττα με 5-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ γνώρισαν οι έφηβοι του "τριφυλλιού" στην δεύτερη αναμέτρηση για τον όμιλό τους.

Ήττα για τους έφηβους

Ο Παναθηναϊκός μπορεί ν’ άρχισε καλά την αναμέτρηση και απείλησε τους Κροάτες με τις προσπάθειες των Μεράι, Χατζηγιοβάννη και Τουρούκη, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αρχικά στο 15′ οι Κροάτες εκμεταλλεύθηκαν την αμυντική ολιγωρία των παικτών του Τριφυλλιού και μετά από κόρνερ του Φίντιτς, ο Γέλιτς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι “πράσινοι”, η Ντιναμό βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 18′, όταν ο Βίσιτς εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Θεοχάρη και από κοντινή απόσταση νίκησε τον Βασίλα.

Το “τριφύλλι” προσπάθησε ν’ αντιδράσει και να γίνει απειλητικό, όμως η προσπάθεια του Χατζηγιοβάννη δεν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς κατέληξε στην αγκαλιά του Σέμπερ. Τ’ αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού συνέχισαν να υπάρχουν και έτσι στο 38′ οι Βίσιτς και Φίντιτς συνδυάστηκαν άψογα και με πλασέ του τελευταίου το σκορ έφθασε στο 3-0.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” έδειχναν σοκαρισμένοι και απογοητευμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης. Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έκανε τρεις αλλαγές, όμως η εικόνα δεν άλλαξε και η Ντιναμό στο 41′ έφθασε σε ένα ακόμη γκολ. Αρχικά ο Βασίλας απομάκρυνε το σουτ του Ράσιτς, όμως ο Βίσιτς που ακολουθούσε την φάση με πλασέ έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 66′ ο Ράσιτς που βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βασίλα.

Στο 72′ ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παπανικολάου από τον Μπότιτσα, ο Μπαλατσούρας ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, όμως ο Σέμπερ έπεσε στη σωστή γωνία και απομάκρυνε την μπάλα. Σαν να μην έφθανε αυτό, οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες καθώς στο 74′ αποβλήθηκε ο Οικονομόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την Δευτέρα την 5η θέση στο τουρνουά και περιμένει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων για να μάθει τον αντίπαλο του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ