ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: “Με την ίδια θέληση και στο 4ο ματς”

Η ανάγκη για νίκη, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, έσπρωξε την ομάδα στο να πάρει την πολύτιμη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως τόνισε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαυροκεφαλίδης:

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

«Ήμασταν με το μαχαίρι στο λαιμό και κάναμε αυτό που έπρεπε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε θέματα τακτικής και αυτό έκρινε την υπέρ μας νίκη. Στα αποδυτήρια με τους συμπαίκτες μου λέγαμε πως αν είχαμε λιγότερα λάθη στα κρίσιμα σημεία θα μπορούσαμε να νικήσουμε πιο εύκολα. Θα δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως στην επίθεση, γιατί στην άμυνα είμαστε πολύ καλοί, και να πάμε στο τέταρτο ματς με την ίδια θέληση. Το περιμένω εξίσου σκληρό και ελπίζουμε το ίδιο να ισχύσει και στο μεθεπόμενο. Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή ομάδα, με ψηλά κορμιά, θα προσπαθήσουμε να την παίξουμε στις αδυναμίες της. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στις λεπτομέρειες, πέσαμε ψυχολογικά, στο δεύτερο ήμασταν κακοί, αλλά αυτό μας πείσμωσε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.