Ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, αλλά και στο γεγονός πως μετά τον τραυματισμό του Λαγού, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να προσέξει περισσότερο τα μετόπισθεν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Καπίνο:

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν μπήκαν γκολ, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά στη συνέχεια και με τον τραυματισμό του Τάσου (σ.σ. Λαγού) έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε αφού μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας και να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο γκολ στην επίθεση».

Για το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: «Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολλές φορές. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για εμάς είναι σημαντική η αγωνιστική πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο βασίζεται η ομάδα μας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η κούραση. Εμείς δώσαμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αγώνες και φάνηκε αυτό. Είναι τομείς που τους ξέρει και το τεχνικό τιμ και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Ενότητες