Ποδόσφαιρο

“Επίσκεψη” στη Λεωφόρο, δέκα χρόνια μετά…

Δέκα χρόνια περίπου έχουν περάσει από τότε που φίλαθλοι-οπαδοί και των δύο ομάδων, βρέθηκαν να παρακολουθούν μαζί σε απόσταση αναπνοής ή μάλλον μερικών καθισμάτων...μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στο Απόστολος Νικολαΐδης. Το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει το ματς της περιόδου 2004-2005, που βρήκε το "τριφύλλι", νικητή του αγώνα με 2-1.

Ήταν η 13η αγωνιστική για τη σεζόν 2004-2005, τότε που βρέθηκαν ξανά φίλοι του “Δικεφάλου του Βορρά” στο Απόστολος Νικολαΐδης, για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.

300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, είχαν φιλοξενηθεί στη θύρα 6 του ιστορικού γηπέδου, με τα παρατράγουδα να μην λείπουν, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Μάλιστα τότε είχε βρεθεί μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να ηρεμήσει τα πνεύματα των εξαγριωμένων οπαδών.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 2-1, με γκολ των Γκούμα και Κωνσταντίνου, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με τέρμα του Ανδράλα.

[jwplayer mediaid=”18709″]

Να υπενθυμίσουμε πως ματς παρουσία και των δύο οπαδών, είχε ξανασυμβεί και στο ΟΑΚΑ, την περίοδο 2006-2007, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει και τότε με 2-1.

Μένει να δούμε αν θα μπορέσουμε να ξαναδούμε φίλους και των δύο ομάδων σε ελληνικό γήπεδο και ο αγώνας της Κυριακής, είναι κάτι παραπάνω από κρας τεστ.

Exit mobile version