ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Ένα βήμα από το 4ο αστέρι (vids)

Με τους Μάικ Μπατίστ και Σάνι Μπετσίροβιτς να κάνουν πράματα και θαύματα στην επίθεση, η αρμάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, μέσα στο σπίτι της, κέρδισε την Ταού Κεράμικα στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Αθήνας, σαν σήμερα στις 4 Μαΐου του 2007.

Ένα βήμα από το 4ο αστέρι (vids)

Οι «πράσινοι» είχαν την «υποχρέωση» να πάρουν την κούπα μέσα στο σπίτι τους και το έκαναν. Πρώτο εμπόδιο πριν από τον μεγάλο τελικό με την ΤΣΣΚΑ την 6η Μαΐου, ήταν η Ταού Κεράμικα των Σκόλα, Ρακόσεβιτς, Πριτζίονι, Σπλίτερ και πολλών άλλων.

Στον ημιτελικό της 4ης Μαΐου του 2007, το «τριφύλλι» χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, αφού είχε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του ματς, πήρε τη νίκη, δίνοντας ραντεβού με την ιστορία για άλλη μία φορά.

Μπετσίροβιτς, Μπατίστ και Σισκάουσκας τράβηξαν το κουπί στην επίθεση, ο Διαμαντίδης έκοβε και έραβε και ο Παναθηναϊκός νίκησε την Ισπανική ομάδα με 67-53, τσεκάροντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Παναθηναϊκός – Ταού Κεράμικα: 67-53 (ημίχρονο 35-21)

Τα δεκάλεπτα: 18-9, 17-12, 12-14, 20-18

Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Φραγκίσκος Αλβέρτης 5, Τόνι Ντελκ, Σάνι Μπετσίροβιτς 15, Μάικ Μπατίστ 15, Ραμούνας Σισκάουσκας 11, Νίκος Χατζηβρέττας 3, Δήμος Ντικούδης 7, Κώστας Τσαρτσαρής, Δημήτρης Διαμαντίδης 3, Ντέγιαν Τομάσεβιτς, Μίλος Βούγιανιτς 8, Ρομπέρτας Γιαβτόκας.

Ταού Κεράμικα (Μπόζινταρ Μάλκοβιτς): Λουίς Σκόλα 6, Π. Πριτζιόνι 6, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς 4, Σ. Βιντάλ Πλάνα 2, Ζόραν Πλάνινιτς 7, Σερκάν Ερντογάν 11, Μίρζα Τελέτοβιτς, Κάγια Πεκέρ 7, Τιάγκο Σπλίτερ 7, Φρεντ Χάουζ 3.

[jwplayer mediaid=”18863″]

[jwplayer mediaid=”18865″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ