Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Νέων ανδρών, Κώστας Μίσσας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στα Ευρωπαϊκά γήπεδα από τη νέα σεζόν.

Ο κ. Μίσσας τόνισε ότι λόγω και τις τιμωρίας που υπέστη (βρέθηκε θετικός στην ουσία «Tamoxifen») ο διεθνής άσος τον στιγμάτισε, ενώ πρόσθεσε πως το συμβόλαιο του με το Μέμφις εκτός του ότι λήγει το καλοκαίρι, είναι και πολύ χαμηλό.

Κα όπως είναι φυσικό στην Ευρώπη, ανεξάρτητα στο πια ομάδα θα πάει, θα πάρει σαφώς περισσότερα χρήματα. Κάτι που αν συμβεί, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του.

«Παιδί με προοπτικές ο Διαμαντάκος»

Παράλληλα ο Κώστας Μίσσας αναφέρθηκε και στον Γιώργο Διαμαντάκο, τον οποίο χαρακτήρισε αθλητή με πολλές προοπτικές, ωστόσο χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.

«Είναι ένα παιδί προοπτικής με σημαντικές δυνατότητες που, ωστόσο, θέλει πολλή δουλειά. Αυτό που πρέπει να βελτιώσει πέρα από τα υπόλοιπα είναι η ταχύτητα, καθώς ένας παίκτης τέτοιου ύψους θα έχει δυσκολίες αν δεν μπορεί παίξει πικ εν ρολ.

Για όλα τα παιδιά προοπτικής το πρώτο και βασικό πράγμα είναι ο χαρακτήρας. Ο Διαμαντάκος είναι ένα σοβαρό παιδί, με δυνατό χαρακτήρα. Ξέρει τις αδυναμίες κα δουλεύει σε αυτές. Χθες, μάλιστα, έπαιξε με τον Απόλλωνα Πάτρας και προηγουμένως, έκανε μαζί μου μία ώρα και ένα τέταρτο προπόνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίσσας.

Ενότητες