Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova

Για την σημαντική νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη: «Ασφαλώς και μια νίκη κάνει πάντα καλό στην ομάδα, ωστόσο γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλούς παίκτες και ήμασταν έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Το καλό είναι ότι φύγαμε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι πλέον το φαβορί στα πλέι οφ: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το πούμε, ωστόσο έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Αστέρα στη Λεωφόρο: «Γνωρίζουμε ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα είναι ξανά πολύ δύσκολο. Θα παίξουμε με την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι μας και με την ίδια διάθεση και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει ακόμα ενέργεια για τους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος των πλέι οφ: «Η ενέργεια έρχεται περισσότερο από τη θέληση που έχουμε. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες, όλες οι ομάδες έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και είμαστε το ίδιο σε αυτό το κομμάτι. Όμως η ομάδα που θα έχει την καλύτερη νοοτροπία στα πλέι οφ, θα τερματίσει και στην πρώτη θέση».

Για τη σημασία που έχουν για τον Παναθηναϊκό οι δύο εντός έδρας αγώνες με Αστέρα και Ατρόμητο: «Είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν, ιδιαίτερα αυτά που θα δώσουμε εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες».

Για το ότι έχει σκοράρει σχεδόν όλα τα γκολ του σε εκτός έδρας αγώνες: «Δεν ξέρω… Ίσως να μου αρέσει να σκοράρω περισσότερο μακριά από την έδρα μας (γελάει)».

Για την ανοδική του πορεία από την ημέρα που πήγε στον Παναθηναϊκό και τη βελτίωση του στο σκοράρισμα: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω τόσο πολύ. Δεν έχω παίξει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο είμαι κοντά στην ομάδα σε όλους τους αγώνες και μέσα από αυτή τη διαδικασία, αποκτώ όλο και περισσότερη εμπειρία. Πάντως σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω καθημερινά τη δουλειά μου, ώστε να γίνω καλύτερος».