ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: “Σεβασμός στον ΠΑΟΚ”

Τον απόλυτο σεβασμό θα πρέπει αν δείξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια για την ημιτελική σειρά της Α1 μπάσκετ, σύμφωνα με τον Γιόνας Ματσιούλις.

Ματσιούλις:

«Κάνουμε ένα βήμα ακόμη στα play offs και η προσοχή μας επιβάλλεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μπαίνοντας στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να τον σεβαστούμε», είπε αρχικά ο Λιθουανός και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε με σταθερά βήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και στα 40 λεπτά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.