ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάρια για Κιρχ

Tην περίπτωση του Όλιβερ Κιρχ εξετάζει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τους Γερμανούς. Ποιο το προφίλ του 31χρονου Γερμανού μπακ-χαφ, που μένει ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ.

Σενάρια για Κιρχ

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί έναν δεξιό μπακ για την ερχόμενη σεζόν. Η περίπτωση του Ροντρίγκο Γκάλο, που διέπρεψε φέτος με τον Παναιτωλικό και ανήκει στην Μπράγκα, είναι πολύ δύσκολη λόγω κόστους κι εξετάζονται άλλες περιπτώσεις. Φήμες από τη Γερμανία αναφέρουν πως μία εξ αυτών είναι του Όλιβερ Κιρχ.

Ο 31χρονος, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν δεξιός εσωτερικός μέσος όσο και σαν δεξιός μπακ-χαφ, μένει ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί τού πρόσφεραν 240.000 ευρώ το χρόνο για να ανανεώσει, αλλά δεν ικανοποιήθηκε και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τους “κίτρινους”.

Ο Κιρχ είχε φέτος 11 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους δευτεραθλητές Γερμανίας. Στη διάρκεια της καριέρας του έχει περάσει από Γκλάντμπαχ (2003-2007), Αρμίνια Μπίλεφελντ (2007-2010) και Καϊζερσλάουτερν (2012-2014).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, ο Νίκος Νταμπίζας κοιτάζει και σε Αγγλία και Ιταλία για δεξιούς οπισθοφύλακες και δεν αποκλείεται η πρώτη μεταγραφή να αφορά παίκτη που θα αγωνίζεται σ’ αυτή τη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.