ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Γιαννακόπουλος

Διαμαρτυρόμενος για την παρουσία του διαιτητή Πηλοΐδη στην κληρωτίδα των τελικών, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την διαδικασία πριν αυτή ολοκληρωθεί.

Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών ο Γιαννακόπουλος

Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε αιτηθεί την εξαίρεση του διαιτητή Πηλοΐδη, από την κληρωτίδα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τελικά για τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, ορίστηκαν οι Γκόντας, Τανατζής και Ταβουλαρέας, ενώ στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ την Δευτέρα οι Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης.

Αναλυτικά:

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 215.395 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Μαΐου ΔΓ Ν. Σμύρνης 18.30 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Καρακατσούνης-Αφεντουλίδης-Παναγιώτου (Ελευθεριάδης) ΟΑΚΑ 22.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Γκόντας-Τανατζής-Ταβουλαρέας (Καρούσης/Βιδάλης)

Δευτέρα 26 Μαΐου ΚΓ ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ-Πανιώνιος Σχινάς-Σώμος-Γκούμας (Τσούλης) ΣΕΦ – Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Χριστοδούλου-Πηλοΐδης-Φούφης (Μαύρος/Ορφανός)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.