ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανανέωσε η αρχηγός

Για τρία ακόμη χρόνια θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος η Ζένια Τσίμα, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ανανέωσε η αρχηγός

Η αρχηγός της ομάδας και σύζυγος του προπονητή, Γιώργου Ρούσση, μίλησε στην «Πράσινη» για το νέο της συμβόλαιο αλλά και για τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα και έμεινα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την συμπεριφορά της διοίκησης και των ανθρώπων που τρέχουν το τμήμα, όπως και με το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όταν λοιπόν είσαι ευχαριστημένος δεν «κοιτάς» αλλού. Ο κόσμος ήταν πραγματικά ένας από τους λόγους που έμεινα! Με εντυπωσίασε η στήριξή τους. Σε κάθε παιχνίδι ήταν στο πλευρό μας, κάτι που μας έδινε μεγάλη δύναμη. Έτσι και φέτος θα παίξουμε ακόμη καλύτερα για να τους ικανοποιήσουμε με καλό θέαμα και περισσότερες νίκες.

Θα δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά, ώστε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βοηθήσω ακόμη παραπάνω την ομάδα μου. Πρέπει όλες μας από εδώ και πέρα να έχουμε στο μυαλό μας, πως αφού φτάσαμε φέτος με αυτή την ομάδα, στην 3η θέση, του χρόνου με μερικές… πινελιές στον βασικό κορμό της ομάδας, του χρόνου πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτερες.

Έχουμε δεθεί μεταξύ μας και έτσι με ακόμη περισσότερη δουλειά στόχος μας είναι η είσοδος σε τελικούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.