ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δυσκολεύει του Καλμαζίδη

Δυσκολεύει η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, στον "πράσινο" πάγκο, καθώς υπάρχει "σφήνα" του ΠΑΟΚ.

Δυσκολεύει του Καλμαζίδη

Δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Καλμαζίδης, καθώς η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντική, με βάσει τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στο “τριφύλλι”.

Οι “πράσινοι” θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα αλλά οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες, στην επίτευξη της συμφωνίας.

Ο σύλλογος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω των χρεών που υπάρχουν από τις προηγούμενες διοικήσεις. Αυτά τα χρέη δεν επιτρέπουν ανοίγματα και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει στην ίδια πολιτική οικονομικής εξυγίανσης.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά του ο  Έλληνας προπονητής, θα ήθελε να συνεχίσει στον “πράσινο” πάγκο, αλλά με μια ομάδα που θα είχε ψηλότερους στόχους. Ενώ θα ήθελε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, για οικογενειακούς λόγους. Κάπου εκεί μπαίνει στην εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” θέλει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα και καλοβλέπει την περίπτωση του Καλμαζίδη. Με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δώσει ακόμα την τελική του απάντηση στον Παναθηναϊκό και αυτό κάνει τους διοικούντες στο “τριφύλλι”, να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.