ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αυτοπεποίθηση αλλά και προβληματισμός…

Ο Παναθηναϊκός παρά την κακή του εμφάνιση κέρδισε τον Ολυμπιακό για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών. Προβληματισμός για τις πολλές κενές θέσεις χθες στο κλειστό.

Αυτοπεποίθηση αλλά και προβληματισμός…

Οι «πράσινοι» παρά τα τραγικά ποσοστά τους στην επίθεση και ειδικά στα τρίποντα, κατάφεραν για μι ακόμη φορά να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη πήρε προβάδισμα στη σειρά των τελικών και πλέον πάει στο ΣΕΦ την Δευτέρα για να προσπαθήσει να κάνει το 2-0 και να θέσει τις βάσεις για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοπορία στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο η καθίζηση του στο 4ο δεκάλεπτο έδωσε δικαίωμα στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τη νίκη.

Εννιά λεπτά χωρίς πόντο έμειναν οι «πράσινοι» στην τελευταία περίοδο και όπως ανέφεραν και οι ίδιοι μετά τη λήξη του ματς, «αφού κερδίσαμε και σήμερα, μένοντας για περίπου εννιά λεπτά χωρίς πόντο, χάνοντας τόσα αμυντικά ριμπάουντ και με 1/20 τρίποντα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν παίξουμε όπως ξέρουμε».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με 1/20 τρίποντα, μόλις 8 ασίστ (τις 6 ο Διαμαντίδης) και 12 λάθη και πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στην 4η περίοδο, αλλά μολαταύτα η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη πήρε το ματς και «άνοιξε» το σκορ.

Ωστόσο παρά τη νίκη υπήρξε και προβληματισμός, όπως ανέφερε και ο κόουτς του «εξάστερου» στην Συνέντευξη Τύπου, για το γεγονός πως ο κόσμος δεν έδωσε βροντερό παρόν χθες στο ΟΑΚΑ.

Πολλά άδεια καθίσματα σε τελικό με τον Ολυμπιακό, μια εικόνα στην οποία δεν μας έχει συνηθίσει το ΟΑΚΑ εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προβλημάτισε τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο  υπάρχει η αισιοδοξία ότι η εικόνα του κλειστού στον τρίτο τελικό θα είναι διαφορετική.

Παράλληλα αν και δεν αποτελεί δικαιολογία, η ώρα έναρξης του αγώνα ήταν απαγορευτική και είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει την διοργανώτρια αρχή, ούτως ώστε τα ματς να αρχίζουν σε πιο λογικές ώρες.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.