ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Θα το χαρούμε»

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό συνεργείο της Λατινικής Αμερικής έκανε ο Στέφανος Καπίνο, τονίζοντας πως η Εθνική ομάδα έχει εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική.

Καπίνο: «Θα το χαρούμε»

Στο πλαίσιο της χθεσινής απογευματινής προπόνησης της Εθνικής, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε σε τηλεοπτικό συνεργείο από την Λατινική Αμερική.

Αναλυτικά:

Τι πρέπει να περιμένουν οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι από την ελληνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο; 

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προσπαθούμε να έχουμε μία καλή ομάδα. Μία ανταγωνιστική ομάδα θα έλεγα, που να κάνει τα πάντα στο γήπεδο και να γίνει το 100% των δυνατοτήτων της, για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Είστε ανυπόμονοι για να παίξετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία; 

«Η ομάδα έχει την εμπειρία πλέον από μεγάλες διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα όμως, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα το χαρούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.