ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το διπλό στο ΣΕΦ

Με πάθος για τη νίκη και το 2-0 στη σειρά των τελικών, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται απόψε στο ΣΕΦ (19:45, ΝΕΡΙΤ, panathinaikos24.gr) από τον Ολυμπιακό. Αμφίβολος ο Γκιστ, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για το διπλό στο ΣΕΦ

Με στόχο τη νίκη που θα του δώσει σαφές προβάδισμα στους τελικούς, το «τριφύλλι» κατεβαίνει στο ΣΕΦ απόψε για να τα δώσει όλα για τη νίκη. Οι «πράσινοι» ωστόσο θα είναι λαβωμένοι… καθώς ο Γκιστ έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο (πρόβλημα που τον έχει ταλαιπωρήσει και άλλες φορές φέτος) και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα αποφασίσει για τον αν θα συμμετάσχει στον αγώνα ο Αμερικάνος, την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο με τον φόβο της πιθανής θλάσης, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Γκιστ να μην αγωνιστεί, αλλά να βρίσκεται στην δωδεκάδα για ψυχολογικούς λόγους κυρίως.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει μια σχετική αισιοδοξία, καθώς θεωρούν πως αφού μπόρεσαν και κέρδισαν τον Ολυμπιακό πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, αν σήμερα έχουν καλύτερα ποσοστά θα και όχι 1/20… θα μπορέσουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Πηλοΐδης και Φούφης. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη 29/5, στο ΟΑΚΑ.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.