ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο προβληματισμός να γίνει εγωισμός

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό χθες έχει προβληματίσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε κανένα σημείο του αγώνα δεν «μπήκε» στο παιχνίδι. Εκτός όμως της κακής εμφάνισης, οι «πράσινοι» έχουν και κάποια παράπονα από την διαιτησία.

Ο προβληματισμός να γίνει εγωισμός

Πλέον όμως ο προβληματισμός καλείται να μετατραπεί σε εγωισμό, δίνοντας κίνητρο στο «τριφύλλι» την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, να προσπαθήσει να επανέλθει και να ξαναπάρει το προβάδισμα στη σειρά.

Ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή τα ψυχολογικό πλεονέκτημα, ωστόσο το κίνητρο και ο εγωισμός των παικτών του Αλβέρτη θα είναι τεράστιος, καθώς η χθεσινή εμφάνιση και ήττα πρέπει και θα πεισμώσει την ομάδα.

Η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη ήταν τρικυμιώδης στην άμυνα, δεχόμενη 89 πόντους, από την ομάδα από την οποία δεχόταν σε μέσο όρο 58 στα φετινά μεταξύ τους ματς. Η παρουσία η μη του Τζέιμς Γκιστ την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, είναι πλέον κομβικής σημασίας, καθώς ο Αμερικάνος αποτελεί έναν εκ των ακρογωνιαίων λίθων στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αλλά και με τις επιθετικές του εξάρσεις δίνει λύσεις.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 24.884 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση όμως, είτε αγωνιστεί είτε όχι ο Γκιστ, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, με τον κόσμο στο πλευρό τους αυτή τη φορά. Οι «πράσινοι» θέλουν στην έδρα τους να δώσουν απαντήσεις, ώστε να μείνει το χθεσινό ματς ως μια κακή ανάμνηση και τίποτα παραπάνω.

Παράλληλα από τον Παναθηναϊκό υπάρχουν παράπονα από την διαιτησία των κ.κ. Χριστοδούλου, Πηλοίδη και Φούφη, διότι δεν σταμάτησαν το παιχνίδι για να κάνουν συστάσεις όταν όλο το γήπεδο έβριζε τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά  και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, σε αντίθεση με το ματς του ΟΑΚΑ, όπου δύο φορές σταμάτησε το παιχνίδι για παρόμοιους λόγους.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.