ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αγκάθι» ο Πάρντιου, για Αμπεντ

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου για τον Μεχντί Αμπεντ, γεγονός που προβληματίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να διατηρήσει στις τάξεις του τον Γαλλοαλγερινό άσο.

«Αγκάθι» ο Πάρντιου, για Αμπεντ

Σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή των «ανθρακωρύχων» σε τοπική εφημερίδα της πόλης της Αγγλίας, ο Αμπεντ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου:

«Τα πήγε καλά. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι μαζί του. Από όλους του παίκτες που δώσαμε δανεικός, μπορώ να πω ότι ίσως να είναι και ο πιο επιτυχημένος την σεζόν που τελείωσε. Έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση πια. Είναι ένα καλό παιδί με σωστή νοοτροπία και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από αυτόν».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αυτές του τις δηλώσεις, ο προπονητής της Νιούκαστλ, διαφοροποιήθηκε με τη στάση του μέχρι και χθες, όπου φαινόταν ότι δεν υπολογίζει τον Αμπεντ για την νέα σεζόν, τονίζοντας μάλιστα ότι όποιος παίκτης είχε δοθεί δανεικός δεν υπολογίζεται.

Το γεγονός αυτό προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, καθώς το τελευταίο που θα ήθελαν τώρα είναι να αντιστραφεί το κλίμα για τον Αμπεντ από την πλευρά των Άγγλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.