ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Το 1ο Volleyball summer camp

Το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού διοργανώνει για πρώτη φορά volley summer camp στο οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 7 εως 15 ετών.

Το 1ο Volleyball summer camp

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού:

“Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ακαδημία βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα διοργανώσει για πρώτη φορά καλοκαιρινό camp για αγόρια (7-15 ετών) για την περίοδο 30/6 – 5/7.

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ώρες λειτουργίας camp

Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00

Σάββατο 13:00 – 17:00

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και για προχωρημένους αθλητές. Κάθε γκρουπ χωρίζεται βάσει ηλικίας και δυναμικότητας και είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε οι νεαροί αθλητές να εξελίξουν τις ικανότητες τους.

Το camp θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για περίπου 40-50 παιδιά ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συνδρομής 100Ευρώ.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 4/6 και θα γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (Αρμόδιος: κ. Γ. Βαλίλας).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ : ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – 2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας γραμματείας : 5μμ – 8μμ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2106447861

Υπεύθυνος Προπονητής : Μαρκακής Δημήτρης 

Υπεύθυνος camp: Αλεξανδρής Γεώργιος “

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.