ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Έτσι χτίζει τις βάσεις

Η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ολλανδία, προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα εκ των κορυφαίων τουρνουά υποδομών στον κόσμο, «το Copa Amsterdam».

Έτσι χτίζει τις βάσεις

Οι μικροί του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν στο τουρνουά δίπλα στους Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αμβούργο, Κρουζέιρο, Φλουμινένσε, Άγιαξ Κέϊπ Τάουν και Νταλιάν.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 16:00 την Κρουζέιρο, ενώ αύριο Κυριακή (8/6, 13:00) την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αργότερα την ίδια μέρα (16:15) την Νταλιάν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βασίλας, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Ρισβάνη, Τζανουλίνος, Μυρθιανός, Υμεράι, Νιούμαν, Χαλκιαδάκης, Γεροκωνσταντής, Αθανασόπουλος, Τούντορ, Ζαφειράκης, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ. και Ξηρός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ