Ερασιτέχνης

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (pics)

Με το τουρνουά All Stars Juniors, η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έριξε την αυλαία της για την εφετινή σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Η γιορτή των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, διεξήχθη στον «Τάφο του Ινδού», με παρόντες πολλούς μικρούς φίλους της ομάδας, αλλά και τον Πανάθα. Άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Σε μια όμορφη γιορτή με το χορηγό ακαδημιών του Συλλόγου, την εταιρεία Cyta να μοιράζει μπάνερς και να δίνει… ρυθμό αλλά και τη μασκότ του Παναθηναϊκού, τον Πανάθα να φωτογραφίζεται και να ξεσηκώνει τους μικρούς φίλους, άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους, διαγωνίστηκαν και έδειξαν το ταλέντο τους ενώ παράλληλα έδωσαν ραντεβού για περισσότερο… μπάσκετ και θέαμα την επόμενη σεζόν!

Σημαντικός αρωγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησε μοιράζοντας συγχαρητήρια και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς, ήταν και η εταιρεία McDOR workwear schoolwear mediwear. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και στους προπονητές της ακαδημίας που δικαίως μπορούν να καμαρώνουν για το… αύριο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

Exit mobile version