ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εξεύρεση χορηγιών και αγωνιστικός σχεδιασμός εν όψει…

Η εξεύρεση χορηγιών είναι ο πρώτος στόχος στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, με δύο νέα μέλη να προστίθενται στο τιμ που «τρέχει» τα ζητήματα του τμήματος.

 Εξεύρεση χορηγιών και αγωνιστικός σχεδιασμός εν όψει…

Οι κ.κ. Ραφαήλ Καλογερόπουλος και Πιέρρος Τζανετάκος προστέθηκαν στην «ομάδα» που θα «τρέξει» τις εξελίξεις στο τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού. Μαζί με τον υπεύθυνο του υγρού στίβου κ. Ανδρέα Ζώτο και τον κ. Μαρίνο Θεοφιλόπουλο, συγκροτούν την επιτροπή που έχει αναλάβει να εξασφαλίσει νέους οικονομικούς πόρους και να σχεδιάσει το πλάνο της ομάδας για την επομένη σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν προσεκτικές κινήσεις ούτως ώστε σιγά-σιγά να επιτευχθεί η πλήρης εξυγίανση του τμήματος κα παράλληλα να προβούν στο κατάλληλο αγωνιστικό σχεδιασμό, ούτως ώστε να παρουσιαστεί η ομάδα ακόμα πιο ανταγωνιστική τη νέα περίοδο.

Γιάννης Μιχαλάκης

Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια»
Στο Ρέντη για την κούπα τα «φίνα κορίτσια» 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.