ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καπίνο: «Τον καλύτερο μας εαυτό με την Ιαπωνία»

Η Εθνική προετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τους Ιάπωνες και ο Στέφανος Καπίνο με δηλώσεις του, τόνισε πως με νίκη η ομάδα μπαίνει στο κόλπο της πρόκρισης.

Καπίνο: «Τον καλύτερο μας εαυτό με την Ιαπωνία»

Οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Στέφανος Καπίνο εκπροσώπησαν από την πλευρά των ποδοσφαιριστών την Εθνική ομάδα στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

Ο νεαρός πορτίερο που εκπροσωπεί το τριφύλλι στην Εθνική ομάδα τόνισε, πως μπορεί να έρθει η νίκη στο ματς με τους Ιάπωνες την Παρασκευή (20/6), δείχνοντας διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην Κολομβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα:

Για την προετοιμασία τους ενόψει Ιαπωνίας:

«Έχουμε επικεντρωθεί στον αντίπαλο μας για την Πέμπτη και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς με την Ιαπωνία».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν θα δοθεί πλεονέκτημα στην ομάδα που θα πετύχει πρώτη γκολ:

«Σίγουρα όποιος θα σκοράρει πρώτος έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε δει πολλά όμως σε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελειώνει κάτι με το πρώτο γκολ, βέβαια έχει το προβάδισμα αλλά μέχρι εκεί».

Για το κλίμα μετά την κακή εμφάνιση κόντρα στην Κολομβία:

«Στο τι συζητήσαμε πιστεύω είναι προσωπικό και πρέπει να μείνει μέσα στην ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο, με βάσει την εικόνα των ματς:

«Σίγουρα το προβάδισμα το έχουν οι δυο ομάδες που κέρδισαν αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει κάτι. Μπορούμε να αντιστρέψουμε και εμείς τα προγνωστικά και η Ιαπωνία, εύχομαι να είμαστε εμείς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των αγώνων και τις εκπλήξεις που έχουν σημειωθεί:

«Δεν περίμενα η Ισπανία να φάει πέντε γκολ. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, πάντα γίνονται αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε».

Για το επόμενο προσωπικό του βήμα:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε όλες τις διοργανώσεις από την Εθνική Παίδων μέχρι εδώ. Χαίρομαι που είμαι στο πρώτο μου Μουντιάλ και δουλεύω σκληρά ώστε να συνεχίσω και να φτάσω ακόμα ψηλότερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.