ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Η επέτειος του Triple Crown!

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Παναθηναϊκός κέρδιζε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωπαϊκό…

Η επέτειος του Triple Crown!

Πριν καν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο ήττες στο παθητικό του. Στα πλέι οφ γνώρισε την ήττα μόνο στους τελικούς, αλλά και πάλι δεν έχασε τον τίτλο. Οι «πράσινοι» στην πρώτη φάση των πλέι οφ απέκλεισαν το Μαρούσι με 2-0 νίκες (66-58, 73-70 εκτός), ακολούθησε ο Πανιώνιος με 3-0 (85-77, 69-65 εκτός, 85-67).

Στους τελικούς ήταν η σειρά του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 3-2 νίκες (79-72,72-76, 86-85, 68-78, 89-76) και να κατακτά και αυτόν τον τίτλο με συνολικό απολογισμό 32-4. Διαμαντίδης, Μπατίστ και Σισκάουσκας ήταν στην καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής και ο Δημήτρης Διαμαντίδης MVP της διοργάνωσης σε μια χρονιά που είχε αποκλειστικά πράσινο χρώμα. Μην ξεχνάμε ότι το 2007 καταγράφηκε το πρώτο τριπλ κράουν για τον Παναθηναϊκό.

Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ομάδας: Αλβέρτης, Ντελκ, Παπανικολάου, Μπετσίροβιτς, Μπατίστ, Σισκάουσκας, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Σάκοτα, Τομάσεβιτς, Βούγιανιτς, Ξανθόπουλος, Γιαφτόκας.

Προπονητής: Ζέλικο Ομπράντοβιτς

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ