Ερασιτέχνης

Συνεχείς διακρίσεις για τους «πράσινους» ποδηλάτες

Συνεχίζονται οι επιτυχίες στο τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού με τις τελευταίες να είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Ο νεαρός αθλητής από την Άμφισσα, Σπύρος Ντόκος της κατηγορίας Παμπαίδων, έδωσε το παρόν την Κυριακή (15/6) στην Πάτρα για τον αγώνα mountain bike που διοργάνωσε ο Π.Ο.Πατρών.

Λίγο πριν τον τερματισμό του και ενώ προηγείτο, στάθηκε άτυχος (έσπασε η αλυσίδα του ποδηλάτου) με αποτέλεσμα να έρθει τρίτος. Το Σάββατο (21/06) διοργανώθηκε στην Λάρισα η «ανάβαση Σπηλιάς». Το Τριφύλλι ήταν και εκεί. Η Λυδία Μούτσιου κέρδισε την δεύτερη θέση στα Μίνι Μικρά. Ο Σπύρος Ντόκος έδειξε άλλη μία φορά πόσο δυνατός είναι τερματίζοντας στην δεύτερη θέση ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Μαρτίνος Μούτσιος.

Ο Παναγιώτης Ζουμάς και ο Ευθύμης Ντόκος στους Παίδες ήρθαν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 22/06, ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας διοργάνωσε αγώνα αντοχής για όλες τις κατηγορίες. Στα Μίνι Μικρά, η νεαρή Λυδία Μούτσιου κέρδισε άλλο ένα μετάλλιο τρίτης θέσης. Ο αδερφός της Μαρτίνος, ήρθε πέμπτος στους Παμπαίδες ενώ στην δέκατη θέση ο Σπύρος Ντόκος.

Στην κατηγορία των Αντρών, ο Σωτήρης Κουτρώτσιος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο κατάφερε να τερματίσει. Τέλος, ο Κυριάκος Ορφανίδης στην κατηγορία Μάστερ, έδειξε άλλη μία φορά πόσο δυνατός είναι κερδίζοντας την πρωτιά.

Exit mobile version