ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα λένε… και αποφασίζουν

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Ντούσκο Ιβάνοβιτς αναμένεται να συναντηθούν σήμερα, ούτως ώστε να θέσουν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά και όχι μόνο, ζητήματα του «εξάστερου».

Τα λένε… και αποφασίζουν

Ο Μαυροβούνιος προπονητής έφτασε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα και σήμερα αναμένεται να συναντήσει τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με κύριο θέμα στην κουβέντα τους, τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Μετά και την απόκτηση του Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, ενδέχεται να υπάρξουν σύντομα και άλλες ανακοινώσεις παικτών που ενδιαφέρουν τους «πράσινους».

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και ο νεαρός σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του εδώ και αρκετές ημέρες. Ο πολλά υποσχόμενος σέντερ, φαίνεται να ξανασκέφτεται την ιδέα του να παραμείνει στην Ελλάδα και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμα δεδομένο, αφού ο Παναθηναϊκός παραμένει γερά μέσα στο παιχνίδι της απόκτησης του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» όπως και να χει, βαδίζουν στο μονοπάτι της «ελληνοποίησης» και της ανανέωσης, όπως είχε αναφέρει και ο κ. Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε.

Πέραν του Παπαγιάννη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν και την απάντηση από τον Νικ Καλάθη, για τον οποίο έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον και οι Φενέρ-ΤΣΣΚΑ. Μάλιστα νωρίτερα το πρωί, δημοσιεύματα από την Τουρκία έκανα λόγο για πιθανή συμφωνία της Φενέρ με τον ομογενή γκαρντ, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, αφού τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο όσον αφορά το μέλλον του Καλάθη έχουν οι Μέμφις Γκρίζλις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.