ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσεκαρει Κούπερ ο Ιβανοβιτς

O Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό γκαρντ, χωρίς να υπάρχει συμφωνία, όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Τσεκαρει Κούπερ ο Ιβανοβιτς

Ο Ντι Τζέι Κούπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον ΠΑΟΚ και αυτή τη μεταγραφική περίοδο έχει κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ με «τιτίβισμα», στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter, ο παίκτης έχει συμφωνήσει για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό, αλλά θα δοθεί με την συγκατάθεση των πράσινων, για ένα χρόνο δανεικός, στην ρωσική Ελισέι .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν προκύπτει κάτι τέτοιο, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλιότερα ρεπορτάζ, οι πράσινοι συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για τον μπασκετμπολίστα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώτος πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος της περασμένης σεζόν, αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας, καθώς έχει στην κατοχή του Βοσνιακό διαβατήριο. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τον τσεκάρει και να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα, καθώς ο ίδιος είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας και να πάρει την οριστική του απόφαση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την συμφωνία που σας είχε αποκαλύψει το panathinaikos24.gr με τον Νικ Καλάθη, ο παίκτης με τον Παναθηναϊκό τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί και το o.k. από το Memphis, που διατηρεί και τον τελευταίο λόγο, στην επιστροφή του ομογενούς γκαρντ στην Ευρώπη.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.