ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιτυχίες για την κολύμβηση και τέλος της χρονιάς

Τα προαγωνιστικά τμήματα της κολύμβησης των πρασίνων τελείωσαν την φετινή χρονιά σημειώνοντας αρκετές επιτυχίες.

Επιτυχίες για την κολύμβηση και τέλος της χρονιάς

Μια δύσκολη αλλά όμορφη χρονιά έφτασε στο τέλος της για τις προαγωνιστικές κατηγορίες κολύμβησης μετά τους πανελλήνιους αγώνες που έγιναν τις τελευταίες 3 ημέρες στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Τα 25 μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές της ομάδας  (4 χρυσά, 10 ασημένια και 11 χάλκινα),δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους απέναντι σε αθλητές από συλλόγους όλης της Ελλάδας ήταν το επιστέγασμα μιας αγωνιστικής σεζόν που ήταν γεμάτη προσπάθεια και συγκινήσεις.

Η επιβράβευση των μικρών αθλητών και τα μετάλλια έχουν τη δική τους σημασία αλλά το σημαντικότερο στην ηλικία αυτή,αυτό που τελικά θα μείνει στο μυαλό όλων, είναι η παρέα,η ομαδικότητα,η συλλογική προσπάθεια και το κλίμα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι κολυμβητές μαζί με τους προπονητές τους. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους,καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι σε όσους ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.