ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τηλεοπτική “στέγη” του πρώτου φιλικού

Τηλεοπτικά από τα κανάλια της Nova θα μεταδοθεί το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με αντίπαλο Άρκα Γκντίνια.

Η τηλεοπτική

Το φιλικό που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις Ιουλίου και ώρα 7 το απόγευμα θα μεταδοθεί από το Novasports1 και novasports HD, όπως ανακοινώθηκε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πολωνική, Arka Gdynia FC. Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία την Arka Gdynia FC, ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.