ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμών συνέχεια

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί πολωνικού εδάφους με αντίπαλο τη Λέχια Γκντανσκ δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός.

Δοκιμών συνέχεια

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 6 το απόγευμα ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από τα κανάλια της Nova.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενόψει της νέας σεζόν ενώ θα δει την ετοιμότητα των παικτών του, αφού η προετοιμασία βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένο στάδιο. Άλλωστε πλησιάζουν και τα παιχνίδι για την Ευρώπη.

Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με το πρώτο φιλικό με την Άρκα Γκντίνια.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.535 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες πλην του Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός δεν είναι ακόμα έτοιμος να μπει σε εντατικούς ρυθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.