ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρωτιά για τον «πράσινο» κόσμο

Στην πρώτη θέση σε μέσο όρο εισιτηρίων στην Ευρωλίγκα βρέθηκε για την περασμένη σεζόν, ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε γνωστό.

 Πρωτιά για τον «πράσινο» κόσμο

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» βρίσκεται δίπλα στην ομάδα με κάθε τρόπο και αυτό καταδεικνύεται από τα πλέον επίσημα χείλη.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ευρωλίγκα οι νταμπλούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση όσον αφορά τον μέσο όρο εισιτηρίων ανά αγώνα με 12.500. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός έδωσε παιχνίδια στην Κύπρο και στην Κρήτη λόγω τιμωρίας.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Μακάμπι με 11.000 μέσο όρο και στην τρίτη θέση η Ρεάλ Μαδρίτης. Να σημειώσουμε ότι τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στους εκπροσώπους των ομάδων κατά την διάρκεια της κλήρωσης για την Ευρωλίγκα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.