ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα ανταλλάγματα ο Ρόσι

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Γιουβέντους δίνει σαν αντάλλαγμα το Φαούστο Ρόσι, ώστε ν' αποκτήσει τον Ρομπέρτο Περέγια από την Ουντινέζε.

Στα ανταλλάγματα ο Ρόσι

Σενάρια από την Ιταλία, φέρνουν το Φαούστο Ρόσι, να βρίσκεται μέσα στα έμψυχα ανταλλάγματα, ώστε η Γιουβέντους ν’ αποκτήσει από την Ουντινέζε τον Ρομπέρτο Πινίγια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport» η Γιουβέντους φέρεται να σκοπεύει να δώσει τον Ρόσι στην ομάδα του Ούντινε μαζί με 10 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να κάνει δικό της τον Ρομπέρτο Περέγια.

Πάντως η ιστοσελίδα, δεν αναφέρει πουθενά αν ο νεαρός χαφ που απασχολεί το τριφύλλι, επιθυμεί κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και τις προθέσεις των ανθρώπων της Ουντινέζε, σχετικά με την κατάληξη της μεταγραφής.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.