ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Καλάθης ζήτησε να γυρίσει»

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Νικ Καλάθη, Παναγιώτης Καπάζογλου, μίλησε στο Ρ/Σ «Sentra fm 103,3», για την πλοκή που πήρε η υπόθεση του Έλληνα γκαρντ με το «τριφύλλι».

«Ο Καλάθης ζήτησε να γυρίσει»

Στις δηλώσεις του ο Έλληνας μάνατζερ, επιβεβαίωσε ότι ο Καλάθης συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των Γκρίζλις και του ζήτησε να φύγει για την Ευρώπη, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα στην μεταγραφή του Έλληνα παίκτη, σε περίπτωση που ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μάνατζερ:

Για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση:

«Σίγουρα στο ΝΒΑ λειτουργούν διαφορετικά με τα σάλαρι καπ και τις διαδικασίες των συμβολαίων. Δεν είναι ότι δεν μας κάνει ένας παίκτης τον διώχνουμε. Χθες έληξε η ημερομηνία αποδέσμευσής του χωρίς να καταβάλει χρήματα η ομάδα. Από εδώ και πέρα μπορεί να το κάνει αλλά με την προϋπόθεση ότι θα καταβάλει όλο το συμβόλαιο στον παίκτη. Αυτό αλλάζει, δεν αλλάζει κάτι άλλο.

Απ’ ό,τι γνωρίζω κι από τον μάνατζέρ του στην Αμερική, οι Γκρίζλις στο διάστημα αυτό έψαξαν να βρουν έναν παίκτη με ανάλογα χαρακτηριστικά του Καλάθη και στα ίδια χρήματα. Ηταν άτυχος γιατί έπαιξε με το μίνιμουμ συμβόλαιο, τόσο καλά».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 215.439 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν μπορεί να αλλάξει από εδώ και πέρα το θέμα:

«Νομίζω ότι η διάθεση του Νικ την οποία είχε εκφράσει ανοιχτά στην ομάδα, είναι ότι θα ήθελε να φύγει. Θα ήθελε να εκμεταλλευτεί τις προτάσεις που είχε και τα χρήματα που είναι πολύ περισσότερα από το ΝΒΑ. Και η ομάδα δεν θα ήθελε να έχει έναν παίκτη, ο οποιός και θα χάσει τα πρώτα 13 ματς και θα είναι και σχετικά δυσαρεστημένος. Για παράδειγμα είχε μια ίδια περίπτωση ο Ντε Κολό. Πήγε στο Τορόντο, τους είπε έχω μια πολύ καλή πρόταση από την ΤΣΣΚΑ, αφήστε με κι όντως έφυγε».

Για το τι θέλει ο Καλάθης: 

«Το ξεκαθάρισε με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Καλάθης έκανε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη Μέμφις και το ξεκαθάρισε με κάθε δυνατό τρόπο. Ερχεται στην Ελλάδα και θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη θα εξετάσει όλες τις προτάσεις, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει προτεραιότητα γιατί εξέτασε ζεστά το θέμα, αλλά και λόγω του παρελθόντος».

Για το θέμα της τιμωρίας του: 

«Υπάρχει μία «εκδίκαση» σήμερα το απόγευμα, στην οποία έχουν υποβληθεί τα υπομνήματα από την πλευρά της ΕΟΚ. Θα υπάρξει μια τηλεδιάσκεψη. Υπήρξε και μια συνεργασία με τον δικηγόρο που χειρίστηκε την υπόθεση στις ΗΠΑ. Υπάρχει αισιοδοξία ότι το αποτέλεσμα δεν θα του δημιουργήσει πρόβλημα να παίξει στην Εθνική και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη αν θα αποφασίσει να παίξει».

Για τον Σλότερ: 

«Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν, να ξημερώσει και στην Αμερική και θα τελειώσει. Η υπόθεση έτρεξε ανεξάρτητα από τον Καλάθη και τις τελευταίες δυο μέρες επισπεύτηκε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.