Ποδόσφαιρο

Κωνσταντόπουλος: «Το παν είναι να προσαρμοστεί»

Ως βασικό ζήτημα για τον Λουκ Στιλ είναι η προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό πρωτάθλημα και επισημαίνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» ότι ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική επιλογή.

Όπως υποστήριξε, είναι αρκετά έμπειρος αφού έχει παίξει χρόνια στην Αγγλία. Επίσης τόνισε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντίμι Κωνσταντόπουλου:

«Έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι αυτό σημαίνει πολλά. Για μένα το ζητούμενο είναι αν θα προσαρμοστεί στην ελληνική νοοτροπία, διότι δεν είναι εύκολο για έναν Άγγλο και στις απαιτήσεις ενός συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό. Έχει εμπειρία αφού παίζει πολλά χρόνια βασικός στην Τσάμπιονσιπ. Είναι ευέλικτος, με γρήγορα αντανακλαστικά και καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Αυτό απαιτείται στην Αγγλία από έναν τερματοφύλακα. Στις εξόδους δείχνει συγκεντρωμένος. Στην Μπάρνσλεϊ επίσης, ήταν αγαπητός κι αναμεμειγμενός με τα κοινά της πόλης. Δεν έχει δώσει δικαιώματα, αλλά και ποδοσφαιρικά στην Αγγλία έχει να προκαλέσει θόρυβο από κάποια ματς Κυπέλλου στο παρελθόν με τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι»

Exit mobile version