ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στον Παναθηναϊκό ο Εστεμπάν Μπατίστα

Ο Εστεμπάν Μπατίστα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ. Το προφίλ του 31χρονου Ουρουγουανού σέντερ.

Στον Παναθηναϊκό ο Εστεμπάν Μπατίστα

Ο παίκτης από την Ουρουγουάη αγωνίζεται στην θέση του σέντερ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους νταμπλούχους αφού έχει μεγάλη εμπειρία από τα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Έχει αγωνιστεί για δύο χρόνια στο NBA με τους Ατλάντα Χοκς ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική Ουρουγουάης με την οποία κατάκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες του 2007.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Εστεμπάν Μπατίστα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας γεννήθηκε στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης στις 2/9/1983, έχει ύψος 2,08μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αφού έχει θητεύσει σε ομάδες όπως η Κάχα Λαμποράλ (Ισπανία), η Φουενλαμπράδα (Ισπανία), η Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ), η Αναντολού Εφές (Τουρκία) και η Καρσίγιακα (Τουρκία), με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι. Με την τουρκική ομάδα είχε 17,8 πόντους και 8,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες του Eurocup! Τις αγωνιστικές περιόδους 2005/06 και 2006/07 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ (ο πρώτος Ουρουγουανός που αγωνίστηκε ποτέ στο ΝΒΑ) με τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς. Ο Μπατίστα είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Ουρουγουάης με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2007, όντας ο ηγέτης της μια και είχε 20,8 πόντους και 12,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.794 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.