ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πολύ χρήσιμος παίκτης για κάθε ομάδα υψηλού επιπέδου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Εστεμπάν Μπατίστα, σε αθλητική εφημερίδα ο Χρήστος Ταπούτος.

«Πολύ χρήσιμος παίκτης για κάθε ομάδα υψηλού επιπέδου»

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας αντιμετώπισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο τουρκικό πρωτάθλημα και τον γνωρίζει καλά.

Ο φόργουορντ της Ολίν Εντιρνέ, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε σπουδαία κίνηση με την απόκτησή του. Όπως τόνισε ο Ουρουγουανός σέντερ είναι ένας πολύ δυνατός ψηλός με καλές κινήσεις μέσα στην ρακέτα ενώ είναι και καλός στον τομέα των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Ταπούτος:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Μπατίστα έκανε μια πολύ καλή κίνηση. Το λέω αυτό βάσει της εικόνας που αποκόμισα από τον συγκεκριμένο παίκτη πέρσι. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την Καρσίγιακα όντας εκ των κορυφαίων παικτών της. Η ομάδα του κατέκτησε το Κύπελλο και μάλιστα στον τελικό με την Εφές όπου η συμβολή του στη νίκη υπήρξε καθοριστική. Ο κ. Ιβάνοβιτς τον ξέρει καλά από τη μεταξύ τους συνεργασία στη Λαμποράλ και για να τον επέλεξε κάτι έχει στο μυαλό του σχετικά με τον τρόπο αξιοποίησής του.

Είναι ένας πολύ δυνατός ψηλός με καλές κινήσεις μέσα στη ρακέτα. Παίζει εξαιρετικά με πλάτη στο καλάθι και ξέρει να τελειώνει τις φάσεις και με τα δύο χέρια. Γενικά είναι καλός επιθετικά αφού μπορεί να σκοράρει και έπειτα από πικ εν ρολ καταστάσεις. Παράλληλα, είναι καλός και στον τομέα των ριμπάουντ. Παίζει έξυπνα και παίρνει σωστές θέσεις κάτω από το καλάθι. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα αλτικός, έχει τη δύναμη και το εκτόπισμα που του επιτρέπουν να αποκτά πλεονέκτημα έναντι στους αντίπαλους ψηλούς. Γενικά είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για κάθε ομάδα υψηλού επιπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.