ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παραδοχή… ανετοιμότητας από την Σταντάρ

«Δεν είμαστε έτοιμοι» δήλωσε με νόημα ο Γκάι Λουζόν επισημαίνοντας τους κινδύνους για την ομάδας ενόψει προκριματικού Τσάμπιονς Λιγκ και έναρξης πρωταθλήματος.

Παραδοχή… ανετοιμότητας από την Σταντάρ

Ο τεχνικός της Σταντάρ Λιέγης, ουσιαστικά θέτει προ των ευθυνών τους την διοίκηση αλλά και τους παίκτες για την χρονιά που ξεκινάει.

«Η ομάδα μου δεν είναι τόσο καλή για να φτάσει στην κορυφή. Το γνωρίζω αυτό πολύ καλά εγώ και η διοίκηση επίσης. Ξέρω τον Παναθηναϊκό και θα παρακολουθήσουμε τα φιλικά τους, αλλά αυτή την στιγμή δεν είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, πόσο μάλλον για το Champions League» τόνισε αρχικά ο Ισραηλινός τεχνικός.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Νικολά Ανελκά να γίνεται κάτοικος Λιέγης επεσήμανε: «Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα τις τελευταίες ημέρες, αλλά κανένας δεν έχει έρθει. Θα ήθελα έναν επιθετικό σαν τον Ανελκά όμως δεν θέλω να μιλάω για υποθετικά πράγματα».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.