ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε έτοιμοι…»

Σε αντίθεση με τον προπονητή του, ο Τζόφρι Μουτζάνγκι Μπιά, πρωταγωνιστής της νίκης της Σταντάρ επί της Σαρλερουά, τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε έτοιμοι…»

Σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά, ο Μπιά, σε δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως η Σταντάρ Λιέγης είναι έτοιμη και θα παλέψει για την πρόκριση, λέγοντας παράλληλα, πως θα είναι δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα γκολ που σημείωσε: «Συνήθως σκοράρω στην αρχή της σεζόν. Ο ήλιος με χαλαρώνει και μου δίνει δύναμη (γέλια). Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω απέναντι στη Σαρλερουά (σ.σ. εκεί ξεκίνησε την καριέρα του το 2006). Πέρσι στο 2-2 έκανα 10 σουτ χωρίς επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος σκόραρα».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον βαθμό ετοιμότητας της Σταντάρ Λιέγης: «Είπαν πως δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά υπήρχαν 9 παίκτες στην αρχική ενδεκάδα που είναι έμπειροι και βρίσκονται καιρό στην ομάδα. Δεν μου αρέσει να μιλάω για νεαρούς παίκτες και να τους ασκώ κριτική. Ο Μαρκέ και ο Λουμάνζα είναι 19 και 20 χρονών αντίστοιχα, αλλά είναι καλοί παίκτες, αυτό δεν το διαπραγματεύομαι. Ο σύλλογος αυτός στηριζόταν ανέκαθεν στους νεαρούς παίκτες».

Για τα ματς με τον Παναθηναικό: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προκριθούμε, αν και θα είναι δύσκολο. Αν καταλήξουμε στο Europa League, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μακριά».

Για τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, για την ανάγκη ενίσχυσης της Σταντάρ: «Δεν μας προσβάλει αυτό. Δεν το εκλαμβάνουμε σαν έλλειψη εμπιστοσύνης προς τα εμάς, τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα, αλλά ως φιλοδοξία για ενίσχυση του ήδη υπάρχοντος δυναμικού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.