ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιθετική ενίσχυση για την Σταντάρ

Ο Τόνυ Γουάτ είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Σταντάρ Λιέγης, που θα ενισχύσει την επίθεση της βέλγικης ομάδας.

Επιθετική ενίσχυση για την Σταντάρ

Ο νεαρός επιθετικός ανήκε στην Σέλτικ και οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία αργά χθες το βράδυ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κατέβαλλε στους πρωταθλητές Σκωτίας 1,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο Βέλγιο, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Αν όλα γίνουν χωρίς προβλήματα ο 21χρονος επιθετικός θα δηλωθεί και στην λίστα της UEFA για να είναι διαθέσιμος για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στο Βέλγιο αφού πέρσι αγωνίστηκε στο βελγικό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λιρς στην οποία είχε δοθεί δανεικός, πετυχαίνοντας 8 γκολ σε 17 αγώνες. Με τη φανέλα της Σέλτικ αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι φέτος, έχοντας 25 συμμετοχές και 7 τέρματα. Ένα εξ αυτών των τερμάτων ήταν το νικητήριο της Σέλτικ απέναντι στη Μπαρτσελόνα στο «Πάρκχεντ», στην επικράτηση των «πράσινων» της Γλασκώβης με 2-1.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 4.287 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.