ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέταξε για τα «αστέρια»

Αναχώρησε το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού, για την Λιέγη, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Σταντάρ για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέταξε για τα «αστέρια»

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο, όπου στις 8:30 ήταν προγραμματισμένη η πτήση για τις Βρυξέλλες. Από εκεί η ομάδα θα φτάσει οδικώς για την Λιέγη.

Η προπόνηση στο Βέλγιο στο «Μορίς Ντουφράσν» θα γίνει στις 7:00 το απόγευμα, ενώ η συνέντευξη τύπου θα γίνει μισή ώρα νωρίτερα.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος που με την δική του αύρα η ομάδα πάει στο Βέλγιο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε την αποστολή που θα βρίσκεται στο Βέλγιο: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.