ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και η Έλενα Χριστοδούλου

«Πρασινίζει» ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου, καθώς αυξάνονται οι πρώην αθλήτριες του Παναθηναϊκού που υπογράφουν με την ομάδα του Μπραχαμίου.

Στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου και η Έλενα Χριστοδούλου

Μετά τις Όλγα Μαλουσάρη, Αθηνά Αντούβα, Έλενα Φραγκιαδάκη και Αποστολία Νούσια η ομάδα του Αγίου Δημήτριου έκανε δική της και την Έλενα Χριστοδούλου.

Η πρώην διαγώνια των «πρασίνων» αφού κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, με το «τριφύλλι» αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, προκαλώντας σοκ στον φίλαθλο κόσμο.

Η 26χρονη παίκτρια ανακοινώθηκε από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου:

«Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Χριστοδούλου. Η Έλενα Χριστοδούλου ξεκίνησε την καριέρα της στον Βύρωνα, αγωνίστηκε στον Κτησιφών Παιανίας ενώ μετά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδος. Το 2012 και σε ηλικία μόλις 24 ετών χρίζεται αρχηγός των πράσινων, ενώ παράλληλα αποτελούσε μέλος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους να αποσυρθεί από την ενεργό δράση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.