ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ»

O Τζόσεπ Μαρία Μπεροκάλ, μίλησε σε συμπατριώτες του για τη νέα πρόκληση της καριέρας του που ονομάζεται Παναθηναϊκός, ενώ τόνισε πως για την αποφασή του αυτή, συνέβαλε και η παρουσία του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ»

Ο Καταλανός κόουτς που θα αναλάβει καθήκοντα ασίσταντ κόουτς στους πράσινους, μίλησε σε ισπανικά ΜΜΕ, για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, καθώς και την συνύπαρξη του,  με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό και τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Φυσικά! Είναι μια πρόκληση που αντιμετωπίζω έχοντας μεγάλες προσδοκίες. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα τεράστιο κλαμπ σε όλους τους τομείς. Ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα πριν από 12 χρόνια σε ομάδα τοπ επιπέδου, την Μπαρτσελόνα. Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω πολύ τυχερός που μου δίνεται ξανά η ευκαιρία να είμαι ξανά μέλος μιας σπουδαίας ομάδας με ιστορία».

Αν επηρέασε την απόφασή του, o Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

«Απλώς, μπορώ να πω ότι βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό λόγω του Ντούσκο. Με ήξερε από την κοινή θητεία μας στην Μπαρτσελόνα, έψαχνε κάποιον με το δικό μου προπονητικό προφίλ κι επομένως ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως χαρακτηρίζει τον Ιβάνοβιτς:

«Νομίζω ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ζητάει πάντα το μάξιμουμ. Όχι μόνο από τους παίκτες του, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό! Πλην του Ντούσκο, είχα εξαιρετική συνεργασία με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αντωνιστικός άνθρωπος και προπονητής. Όσον αφορά τον Τσάβι Πασκουάλ, έμαθα πολλά στο πλευρό του. Ελέγχει τα πάντα και δίνει τρομερή σημασία στη λεπτομέρεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.