ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Αποφασισμένος για τη νίκη και την πρόκριση επί της Σταντάρ Λιέγης εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα στην Συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα.

Ζέκα: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα έχει πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λιέγη και ότι δεν υπάρχει πίεση μεταξύ των παικτών. Όπως τόνισε γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι πρέπει να κερδίσουν προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση.

«Έχουμε πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λιέγη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια ο μέσος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για το ποια στοιχεία πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το παιχνίδι στην Λιέγη και ειδικά το πρώτο ημίχρονο: «Πρέπει να βελτιώσουμε τις τελικές μας προσπάθειες αφού πρέπει να σκοράρουμε. Το πρώτο ημίχρονο στην Λιέγη δεν ήταν αυτό που είχατε συνηθίσει από την ομάδα. Δεχτήκαμε όμως πίεση και έπρεπε να αμυνθούμε. Στο δεύτερο βελτιώθηκε η εικόνα μας».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν περιμένει κάτι διαφορετικό από την Σταντάρ Λιέγης υποστήριξε: «Δε μας ενδιαφέρει. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε εμείς. Πρέπει να πετύχουμε γκολ χωρίς να δεχτούμε. Αν τυχόν πετύχουν γκολ πρέπει να βάλουμε δύο και θα είναι δύσκολο για εμάς».

Τέλος, έδωσε και το δικό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος πρέπει να κάνει ότι έκανε όλη την προηγούμενη σεζόν. Ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή. Το ίδιο πρέπει να κάνει και αύριο, όπου το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για εκείνους αλλά και για την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.