ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Πιστός στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο Ντάνιελ Πράνιτς σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.

Πράνιτς: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω»

Ο Κροάτης μέσος μίλησε στην εφημερίδα «Πρασίνη» μίλησε και για το αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης υπογραμμίζοντας ότι χάθηκε μια ευκαιρία αλλά η ομάδα δεν θα επηρεαστεί αρνητικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντάνιελ Πράνιτς:

Για το τι έφταιξε στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης: «Πετύχαμε το γκολ που θέλαμε σχετικά νωρίς, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να παραμένεις απόλυτα συγκεντρωμένος και να παίζεις έξυπνα. Για περίπου 80 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν καλύτερη ομάδα και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά…».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς αντιμετωπίζει τον αποκλεισμό: «Χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν σκοράραμε στο εκτός έδρας αν και μπορούσαμε και αυτό στοιχίζει σε τέτοια παιχνίδια. Ο αντίπαλος με δύο ευκαιρίες κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά και να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μπροστά μας τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ».

Για το αν θα επηρεαστεί η ομάδα: «Όχι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι. Έχουμε να κάνουμε πολλά τη φετινή σεζόν. Πήραμε ένα μάθημα».

Για το θέμα που προέκυψε με τον ίδιο στις αρχές του καλοκαιριού: «Ποτέ δεν είπα ότι θα φύγω. Το μόνο που είπα είναι ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά, γιατί αγωνιζόμουν στο Μουντιάλ. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχω στο μυαλό μου μόνο το πώς θα παρουσιαστώ καλύτερος τη φετινή σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.