ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ώρα μεταγραφών στο πόλο

Μέτα την οριστική παρουσία της ομάδας πόλο στο «Ιλίσιο» κολυμβητήριο, έφτασε η ώρα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ώρα μεταγραφών στο πόλο

Η ομάδα πόλο αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά, καθώς και ο υπεύθυνος του τμήματος, Ανδρέας Ζώτος έδωσε το σύνθημα, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, πρέπει να θεωρείται παίκτης των «πρασίνων». Ο 23χρονος φουνταριστός συμφώνησε για συμβόλαιο ενός χρόνου και πλαισιώσει τον Γιώργο Αφρουδάκη στα δύο μέτρα.

Ο νεαρός πολίστας αγωνίστηκε πέρσι στην Γλυφάδα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Βουλιαγμένη, τον Εθνικό και το Αργοστόλι.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Eξελίξεις αναμένονται και στην θέση του τερματοφύλακα με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να είναι προ των πυλών. Ο 37χρονος τερματοφύλακας έχει σπουδαία εμπειρία. Πέρσι αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο, ενώ έχει περάσει ξανά από τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα πολύ κοντά είναι και ο Φώτης Μπλάνης. Ο έμπειρος περιφερειακός έχει μείνει ελεύθερος από τον Νηρέα Λαμίας και ακούγεται ότι τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός. «Σφήνα» στην υπόθεση έχει μπει και το Παλαιό Φάληρο με την υπόθεση να ξεκαθαρίσει στο τέλος της εβδομάδας, με τον παίκτη να ανακοινώνει την απόφασή του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.